Hvem er jeg?

Jeg gik på pension sommeren 2019, efter 27 år hos Kelsen småkager i Ribe, hvor jeg arbejdede som hhv. tekniker, og senere holdleder assistent . - Jeg kan nu dyrke min store passion for fugle, foto og natur, i skøn forening, og på fuld tid. - Jeg er dybt fascineret af marsken og vadehavet, og mine billeder er ment som en hyldest til naturen generelt, og fuglene i særdeleshed. - Som naturfotograf er jeg samarbejdspartner med Nationalpark Vadehavet, og største delen af mine fotos er da også taget i Nationalparken, eller på kanten deraf. - Jeg har vundet både 1. 2. og 3. pladser ved flere forskellige fotokonkurencer, og flere af mine billeder kan ses  i blade, tidsskrifter og bøger. Lige fra en Dansk kogebog til et Russisk leksikon.

Jeg har i mange år, næsten daglig,  færdedes i Ribe marsken med kikkert og kamera, hvor jeg siden 2006, har forsøgt at skildre årets gang derude på min hjemmeside NaturgalleRibe.dk  og Facebook/naturgalleribe, som du også er velkommen til at besøge.

- Et godt motiv behøver ikke nødvendigvis at være noget unikt eller en sjælden fugl, det kan lige så godt være en ganske almindelig blåmejse der sidder helt "rigtig" i det rigtige lys, mod en fed baggrund.

De fleste af mine billeder har været en tur igennem Photoshop, hvor skæve horisont linier er rettet op, og evt. farve, kontrast og skarphed er "strammet op." - Jeg printer selv mine billeder i str. A3, på en Canon pro printer med 10 farvepatroner på det bedste Canon silkemat foto papir, hvilket giver et super flot og realistisk resultat. - Billeder i storformat, og tryk på lærred, alu, akustikplade eller glas, får jeg fremstillet "ude i byen."