Handelsbetingelser


 
   

Oplysninger om Ribemarsken.dk

v./Aage Matthiesen
Falkevej 9
6760 Ribe
Danmark
CVR: 43020773


Telefon: +45 4046 3380
E-mail: ribemarsken@pc.dk


Bank: Skjern bank
Reg.: 7780
Kontonr.: 6584320

Når du afgiver bestilling, accepterer du de generelle nedenstående handelsbetingelser gældende for Ribemarsken.dk

Bestilling
Alle priser vises i DKK.,  og fragt prisen i Danmark, undtagen Grønland og Færøerne, er kr. 49,-
Når du bestiller produkter på www.Ribemarsken.dk  vil du efter købet modtage en ordrebekræftelse på den angivne e-mailadresse. 

Betaling
Du har følgende betalingsmuligheder.

  1. Betalingskort (debit- og kreditkort): Vi modtager følgende kort: Dankort, VISA/Dankort, Visa-electron og Mastercard
  2. Bankoverførsel.
  3. kontant ved afhentning.

Levering
Den normale leveringstid for A3 billeder er 3-5 arbejdsdage, og op til 14 dage for billeder i stor format, eller print på lærred, skumplade, alu eller glas. 

Billederne sendes med GLS til din adresse, og du får automatisk besked pr mail når pakken er afsendt herfra, og pengene trækkes først på din konto, når varen afsendes.  Du kan også selv afhente billederne på adressen Falkevej 9, 6760 Ribe.  
Ribemarsken.dk kan ikke stilles til ansvar for forsinkelser hos pakkedistributøren.

Transportskade
Undersøg straks ved modtagelsen om emballagen har synlige skader. Hvis varen er transportskadet, kvittér da IKKE for modtagelsen. Fragtmanden skal tage pakken med retur, og du bedes herefter kontakte os omkring dette. Hvis du først opdager skaden på varen efter kvittering, skal du straks henvende dig til os med dokumentation for skaden. Herunder skaden på både produktet og emballagen. Sørg altid for at gemme emballagen til sagen er afgjort, da det fungerer som afgørende dokumentation for transportskaden. Har vi ikke den nødvendige dokumentation, kan vi desværre ikke godtgøre et transportskadet produkt.

Fortrydelsesret
Når du handler på Ribemarsken.dk,  har du  14 dages fuld fortrydelsesret jf. dansk lovgivning. Bemærk dog, at varen skal returneres i samme stand, som du modtog den, og du kan med fordel bruge den emballage, din vare kom i. Ribemarsken.dk dækker ikke eventuelle udgifter til indpakning i forbindelse med returnering af en vare.  Bemærk yderligere, at du selv skal afholde udgift til returfragt. Vi kan først tilbageføre dine penge, når vi har modtaget varen og konstanteret, at den er i ordentlig stand. - Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Når du returnerer varen, skal den sendes til

Ribemarsken.dk v/Aage Matthiesen Falkevej 9, 6760 Ribe Danmark.

Reklamation
Efter købeloven gives der reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået i op til 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtigt brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid efter, at du har konstateret manglen.

manglende hjemmel til reproduktion, mangfoldiggørelse eller udgivelser af skrift, tegninger, mønstre, illustrationer, tekster, varemærker, andre forretningskendetegn og øvrigt vareudstyr herunder formgivning eller andet, der kan være underkastet tredjemands rettigheder. Pådrager Illux sig ansvar overfor tredjemand i anledning af din manglende hjemmel, til udnyttelse af tredjemands tilkommende rettigheder, holder du Illux skadesløs for et sådan ansvar.

Privatlivspolitik
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Behandling af personoplysninger
Når du foretager et køb, registrerer vi dine personoplysninger i vores system.
Vi passer naturligvis på dine oplysninger, og behandler dem i overensstemmelse med reglerne i Persondataforordningen/Databeskyttelsesloven.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Ribemarsken.dk, og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet.
I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det.  Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: ribemarsken@pc.dk

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Aage Matthiesen ansvarlig for webshop/ Ribemarsken.dk. -  Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

 

 

 

 

                                                                                           Opdateret den 24. januar 2022